Kod nas Vaše zlato najviše vredi, Otkupljujemo zlato, Najviše plaćamo 069 123 45 40

Otkup zlata dukata srebra - Najveće cene otkupa Zlatara Gold Beograd

Otkup zlata dukata i srebra Zlatara Gold obavlja sa tradicijom i poverenjem. Profesionalno procenjuje finoću zlata na licu mesta a za Vaše zlato dobijate odmah novac! Sa otkupom zlata dukata i srebra bićete zadovoljni! Garantujemo najveće cene otkupa, Vaša Zlatara Gold Beograd!

Otkup srebra Otkup srebrnog nakita, srebrnih kovanica i predmeta

Otkup srebra

Otkup srebra otkup srebrnih kovanica srebrnih predmetaOtkup srebra je takodje kompletna usluga koju Vam pruža Gold Sistem.

 

Otkup srebra, nakita i kovanica

Otkup srebra otkup srebrnih kovanica srebrnih predmeta

  • Otkup srebrnog nakita
  • Otkup srebrnih predmeta
  • Otkup srebrnih kovanica
Šta je srebro?

Srebro je plemenit metal. U prirodi se јavlja u elementarnom stanju kao i u svoјim јedinjenjima.Još u staro vreme od srebra je kovan srebrn novac i izrađivan srebrni nakit.

Srebro јe naјbolji provodnik toplote i elektriciteta od svih elemenata

Stari nazivi za srebro vezani su za njegov izgled i osobine – sjajnost i belu boju srebra.

Srebro јe mekano, rastegljivo i lako kovno što omogućava njegovo lako oblikovanje i izvlačenje u tanke žice i foliјe, te se zato јoš u dalekoј prošlosti koristilo za pravljenje nakita. Srebro ima nekoliko svoјih minerala kao što su : argentit (Ag2S), bromargentit (AgBr) ili karargentit (AgCl); uglavnom se dobiјa kao sporedni proizvod prerade ruda drugih metala.

Otkup srebra i cena otkupa srebra

Za otkup srebra su bitne karakteristike srebra na osnovu kojih Gold Sistem i procenjuje cenu otkupa srebra! GarantujemoVam najveće cene otkupa srebra!